طرز تهیه شیر برنج
نوشته شده توسط : cooker

مواد لازم شیر برنج

برنج ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)

شیر ۲ لیتر

گلاب ½ پیمانه

طرز تهیه شیر برنج


برنج را به دقت تمیز می کنیم و خوب می شوییم. برنج را با مقداری آب حدود ۲ تا ۳ ساعت می گذاریم خیس بخورد تا زودتر پخته شود.

پس از خیس خوردن، آب برنج را خالی می کنیم و برنج را با ۲ لیوان آب می گذاریم بپزد تا نرم شود،

بعد شیر را اضافه کرده، حرارت را ملایم می کنیم تا شیر برنج به مدت طولانی بجوشد، به آرامی بپزد و غلیظ شود.

سپس گلاب را اضافه می کنیم و بعد از ۲ تا ۳ جوش در صورت تمایل خامه را به شیر برنج اضافه می کنیم و بی درنگ از روی اجاق گاز بر می داریم و در ظرف مورد نظر می کشیم و با شکر، شیره یا انواع مربا سرو می کنیم.

منبع: ایران بانو




:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 تير 1398 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: